Bente
Jylland & Fyn
25 23 72 95
Jørn
Hovedstaden
30 68 31 38
Thor
Sjælland
52 17 94 24

Anmeldelser

Giovanni Rosso Etna Bianco


Italien, Etna, Sicilien
Producent: Giovanni Rosso
Type: Hvidvin

Årgang 2017 blev BEDSTE VIN hos Ekstra Bladet fredag 7. august 2020 (anmeldt til 299,95 pr. flaske).
Årgang 2017 har 94 point og EDITORS' CHOISE hos Wine Enthusiast.
"A Barolo Star arrives on Etna" skrev Wine Spectator.
Læs mere

Roger Sabon Châteauneuf du Pape Les Olivets


Frankrig, Châteauneuf du Pape, Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 91-93 point i Robert Parker Wine Advocate.  

TESTVINDER og 6 tjektegn til årgang 2017 i Politiken den 4. april 2020 i test af vin til lammetagine i klassen over 150,00. Anmeldelsespris: 217,00 pr. flaske v/køb af 3 flasker
Klassisk Châteauneuf fra en af dette fantastiske diskrikts absolut bedste producenter.
Læs mere

Roger Sabon Lirac


Frankrig, Lirac, Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 93 point i Robert Parker Wine Advocate.
Rhône-kup fra Sabons fremragende vinmark i Cru-kommuner Lirac, der ligger over for Châteauneuf du Paper på den anden side af Rhone-floden.
Læs mere

Roger Sabon Châteauneuf du Pape Cuvée Reserve


Frankrig, Châteauneuf du Pape, Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 92-95 point i Robert Parker Wine Advocate.
Stor klassisk Châteauneuf du Pape.
Læs mere

Roger Sabon Côtes du Rhône


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2019 fik 5 stjerner og GODT KØB hos Ekstra Bladet fredag den 19. juni 2020 ud fra prisen 3 for 250,00 i MENY.
Super Côtes du Rhône fra en af de bedste producenter i Châteauneuf-du-Pape.
Læs mere

L'Aattrape Rêve Bordeaux Sans Sulfite Ajouté


Frankrig, Bordeaux
Producent: Château Gantonnet
Type: Rødvin

BEDSTE KØB (uge 22 2020) og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 29. mag 2020 til prisen 75,00.
Strålende klassisk Bordeaux vinificeret uden brug svovl.
Læs mere

Château Gantonnet Bordeaux Blanc Slotsaftappet


Frankrig, Bordeaux
Producent: Château Gantonnet
Type: Hvidvin

Årgang 2017 fik GODT KØB og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 15. maj 2020 ud fra prisen 2 for 150,00.
Pragtfuld slotsaftappet hvid Bordeaux.
Læs mere

D&R Gigondas


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: D&R Dauvergne Ranvier
Type: Rødvin

ÅRGANG 2016:
5 stjerner og 91 point den 8/5 2020 hos Ekstra Bladet til prisen 149,95.
Klassisk Gigondas fra Francois Dauvergne & Jean-Francois Ranvier "Createurs de Vins".
Læs mere

Laborde Rully Blanc 1er Cru


Frankrig, Rully, Bourgogne
Producent: Laborde, Knud Kjellerup
Type: Hvidvin

Årgang 2017 har fået 5 stjerner og 91 point hos Ekstra Bladet den 17. april 2020 til prisen 299,95 pr. flaske.
Suvereræn 1er Cru fra Knud Kjellerup.
Læs mere

Santa Duc Côtes du Rhône Les Vieilles Vignes


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: Santa Duc
Type: Rødvin

TESTVINDER og 6 tjektegn til årgang 2016 i Politiken den 4. april 2020 i test af vin til rosastegt lam i klassen under 150,00. Anmeldelsespris: 100,00 pr. flaske v/køb af 3 flasker.
 
UGENS VIN og 5 tjektegn til årgang 2016 i POLITIKEN den 11. mal 2019 til 79,95 i MENY pr. flaske.
Fremragende Côtes du Rhône fra legendarisk producent i Gigondas.
Læs mere

Nittnaus Chardonnay Selection


Østrig, Burgenland
Producent: Nittnaus
Type: Hvidvin

Årgang 2019 har fået GULD på Berliner Trophy
Topkvalitet fra Familien Nittnaus i Burgenland.
Læs mere

Nittnaus Grüner Veltliner


Østrig, Burgenland
Producent: Nittnaus
Type: Hvidvin

Årgang 2019 har fået GULD på Berliner Trophy.
Anmeldelsespris.:
2 flasker 135,00.
Topkvalitet fra familien Nittnaus i Burgenland.
Læs mere

Giovanni Rosso Barolo La Serra


Italien, Barolo, Piemonte
Producent: Giovanni Rosso
Type: Rødvin

Årgang 2015 har fået 5 stjerner hos Ekstra Bladet / Din Vinguide og anført til 399,95 år. flaske.  
Årgang 2015 har 94 point og CELLAR SELECTION hos Wine Enthusiast.
Stor Barolo fra Cru marken La Serra i Serralunga.
Læs mere

Everyday Wine Red Bag in Box


Spanien
Producent: Hammeken Cellars
Type: Rødvin

GODT KØB og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 14/2 2020 ud fra tilbudsprisen på 99,95.
Strålende hverdagsvin lavet på druer fra over 30 år gamle Bush Vine vinstokke.
Læs mere

Romagnoli Caravaggio Rosso


Italien, Emilia
Producent: Romagnoli
Type: Rødvin

ÅRGANG 2017:
GODT KØB og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 7. februar 2020 ud fra tilbudsprisen 99,95
2 ud af 3 Glas i Gambero Rosso
Berliner Gold
99 point (maximum) hos Luca Maroni
Platinium og 97 ud af 100 point hos Decanter  

ÅRGANG 2016:
99 point (maximum) hos Luca Maroni, som skriver "Chapeau to the best red wine of Italy"
Fremragende norditaliensk rødvin med suveræne anmeldelser.
Læs mere

Barbanera Ser Passo


Italien, Toscana
Producent: Barbanera
Type: Rødvin

Årgang 2018:
98 ud af 99 point hos Luca Maroni  

Årgang 2017:
98 point hos Luca Maroni og sølvmedalje hos Mondus Vini.
Super Toscaner som er delvist modnet på nye amerikanske barriques.
Læs mere

Nugan Drover’s Hut Chardonnay Single Vineyard


Australien, Riverina
Producent: Nugan Estate
Type: Hvidvin

Årgang 2015 har 5 stjerner og GODT KØB hos Ekstra Bladet.
Suveræn Single Vineyard.
Læs mere

Giovanni Rosso Barolo Serralunga


Italien, Barolo, Piemonte
Producent: Giovanni Rosso
Type: Rødvin

Årgang 2015 har 92 point CHOISE hos Wine Enthusiast.
Klassisk Barolo lavet på druer fra marker i Serralunga.
Læs mere

Giovanni Rosso Etna Rosso


Italien, Etna, Sicilien
Producent: Giovanni Rosso
Type: Rødvin

Årgang 2016 har 93 point og EDITORS' CHOISE hos Wine Enthusiast.
"A Barolo Star arrives om Etna" skrev Wine Spectator.
Læs mere

Barbanera Governo


Italien, Toscana
Producent: Barbanera
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 98 point hos Luca Maroni.
Herlig Toscaner lavet på Governo-metoden.
Læs mere

Pelissero Barbaresco Nubiola


Italien, Barbaresco, Piemonte
Producent: Pelissero
Type: Rødvin

Årgang 2014 fik 5 tjektegn til 3 flasker for 375,00 i Politikens test af vine til svampe.
Fremragende klassisk Barbaresco fra en af områdets bedste producenter.
Læs mere

Château Gantonnet Bordeaux Rouge Slotsaftapning


Frankrig, Bordeaux
Producent: Château Gantonnet
Type: Rødvin

Årgang 2016 har sølmedalje på Concours de Bordeaux.
Skøn klassisk slotsaftappet Bordeaux.
Læs mere

Château Gantonnet Bordeaux Rosé Slotsaftappet


Frankrig, Bordeaux
Producent: Château Gantonnet
Type: Rosévin

Herlig frugtrig slotsaftappet Bordeaux Rosé.
Læs mere
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Gobi Vin | Abildager 11 | 2605 Brøndby | Tlf.: 23454150