Bente
Jylland & Fyn
25 23 72 95
Jørn
Hovedstaden
30 68 31 38
Thor
Sjælland
52 17 94 24

Anmeldelser

Heredita Châteauneuf-du-Pape


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: Cellier des Princes
Type: Rødvin

Årgang 2016 har 93 point hos Jeb Dunnuck.
Suveræn Châteauneuf-du-Pape skabt af en Frankrigs bedste vinmagere: Phillipe Gambie.
Læs mere

Heredita Côtes du Rhône


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: Cellier des Princes
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 89-92 point hos Jeb Dunnuck.
Årgang 2018 har guldmedalje hos Concours des Vins Orange.
Årgang 2018 har guldmedalje hos Concours des Vins PACA.
Pragtfuldt Côtes du Rhône skabt af en af Frankrigs bedste vinmagere: Phillipe Gambie.
Læs mere

Frederiksdal Rød Sparkling


Danmark, Lolland
Producent: Frederiksdal
Type: Mousserende vin

Kåret til bedste mousserende frugtvin på Dansk Vinskue 2020.
Skøn dansk mousserende vin med stor frugtrigdom og delikat sødme.
Læs mere

Nugan Parish Vineyard Shiraz McLaren Vale


Australien, Mc Laren Vale
Producent: Nugan Estate
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 97 point og Platinium hos Decanter.
Årgang 2018 fik 5 stjerner og GODT KØB hos Ekstra Bladet den 24. juni 2020 til prisen 2 flasker for 250,00.
Årgang 2018 har 93 point hos James Halliday.
Stor Australsk super Shiraz.
Læs mere

Marchesi di Barolo Barolo


Italien, Barolo, Piemonte
Producent: Marchesi di Barolo
Type: Rødvin

2015 fik 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 25. september 2020 til prisen 275,00 pr. flaske v/køb af 2 flasker.
Fremragende Barolo fra historisk producent.
Læs mere

Marchesi di Barolo Barbera Monferrato


Italien, Monferrato, Piemonte
Producent: Marchesi di Barolo
Type: Rødvin

Årgang 2018 fik 5 stjerner og GODT KØB hos Ekstra Bladet den 4. september 2020 til prisen 2 flasker for 200,00.
Pragtfuld Barbera skabt på druer fra marker der ligger 30-35 km fra Barolo området.
Læs mere

Labouré-Roi Puilly-Fuissé


Frankrig, Pouilly-Fuisse, Bourgogne
Producent: Labouré-Roi
Type: Hvidvin

Årgang 2018 fik 5 stjerner i Ekstra Bladet den 28. august 2020 til prisen 200,00.
Skøn hvid Bourgogne.
Læs mere

Collosorbo Brunello di Montalcino


Italien, Montalcino, Toscana
Producent: Collosorbo
Type: Rødvin

Årgang 2015 har 95 point hos The Wine Enthusiast.
Årgang 2015 har 93 point hos The Wine Spectator.
Fremragende Brunello fra topproducent.
Læs mere

Giovanni Rosso Etna Bianco


Italien, Etna, Sicilien
Producent: Giovanni Rosso
Type: Hvidvin

Årgang 2017 blev BEDSTE VIN hos Ekstra Bladet fredag 7. august 2020 (anmeldt til 299,95 pr. flaske).
Årgang 2017 har 94 point og EDITORS' CHOISE hos Wine Enthusiast.
"A Barolo Star arrives on Etna" skrev Wine Spectator.
Læs mere

Labouré-Roi Macon-Villages


Frankrig, Macon-Villages, Bourgogne
Producent: Labouré-Roi
Type: Hvidvin

Årgang 2016 fik 5 tjektegn den 30. juli 2020 i Poiltikens test af vin til grillet laks til tilbudsprisen 99,95.
Herlig hvid Bourgogne.
Læs mere

Le Ragose Ripasso Classico Superiore


Italien, Valpolicella, Veneto
Producent: Le Ragose
Type: Rødvin

Årgang 2016 fik 30. juli 2020 5 tjektegn i Politikens test af vin til grillet oksekød til prisen 95,00 pr. flaske ved køb af 3 flasker.
Lavet ved at hælde Valpolicella på de fade, hvor man har gæret Amarone og ladet skaller og frugtkød ligge. Her ligger vinen og, om man så kan sige, suger Amarone kraft, saft og karakter til sig. Le Ragose modner deres Ripasso nogle år på store fade, inden den tappes.
Læs mere

Roger Sabon Châteauneuf du Pape Les Olivets


Frankrig, Châteauneuf du Pape, Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 91-93 point i Robert Parker Wine Advocate.  

TESTVINDER og 6 tjektegn til årgang 2017 i Politiken den 4. april 2020 i test af vin til lammetagine i klassen over 150,00. Anmeldelsespris: 217,00 pr. flaske v/køb af 3 flasker
Klassisk Châteauneuf fra en af dette fantastiske diskrikts absolut bedste producenter.
Læs mere

Roger Sabon Lirac


Frankrig, Lirac, Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 93 point i Robert Parker Wine Advocate.
Rhône-kup fra Sabons fremragende vinmark i Cru-kommuner Lirac, der ligger over for Châteauneuf du Paper på den anden side af Rhone-floden.
Læs mere

Roger Sabon Châteauneuf du Pape Cuvée Reserve


Frankrig, Châteauneuf du Pape, Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2018 har 92-95 point i Robert Parker Wine Advocate.
Stor klassisk Châteauneuf du Pape.
Læs mere

Roger Sabon Côtes du Rhône


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: Roger Sabon
Type: Rødvin

Årgang 2019 fik 5 stjerner og GODT KØB hos Ekstra Bladet fredag den 19. juni 2020 ud fra prisen 3 for 250,00 i MENY.
Super Côtes du Rhône fra en af de bedste producenter i Châteauneuf-du-Pape.
Læs mere

L'Aattrape Rêve Bordeaux Sans Sulfite Ajouté


Frankrig, Bordeaux
Producent: Château Gantonnet
Type: Rødvin

BEDSTE KØB (uge 22 2020) og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 29. mag 2020 til prisen 75,00.
Strålende klassisk Bordeaux vinificeret uden brug svovl.
Læs mere

Château Gantonnet Bordeaux Blanc Slotsaftappet


Frankrig, Bordeaux
Producent: Château Gantonnet
Type: Hvidvin

Årgang 2017 fik GODT KØB og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 15. maj 2020 ud fra prisen 2 for 150,00.
Pragtfuld slotsaftappet hvid Bordeaux.
Læs mere

D&R Gigondas


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: D&R Dauvergne Ranvier
Type: Rødvin

ÅRGANG 2016:
5 stjerner og 91 point den 8/5 2020 hos Ekstra Bladet til prisen 149,95.
Klassisk Gigondas fra Francois Dauvergne & Jean-Francois Ranvier "Createurs de Vins".
Læs mere

Laborde Rully Blanc 1er Cru


Frankrig, Rully, Bourgogne
Producent: Laborde, Knud Kjellerup
Type: Hvidvin

Årgang 2017 har fået 5 stjerner og 91 point hos Ekstra Bladet den 17. april 2020 til prisen 299,95 pr. flaske.
Suvereræn 1er Cru fra Knud Kjellerup.
Læs mere

Santa Duc Côtes du Rhône Les Vieilles Vignes


Frankrig, Côtes du Rhône
Producent: Santa Duc
Type: Rødvin

TESTVINDER og 6 tjektegn til årgang 2016 i Politiken den 4. april 2020 i test af vin til rosastegt lam i klassen under 150,00. Anmeldelsespris: 100,00 pr. flaske v/køb af 3 flasker.
 
UGENS VIN og 5 tjektegn til årgang 2016 i POLITIKEN den 11. mal 2019 til 79,95 i MENY pr. flaske.
Fremragende Côtes du Rhône fra legendarisk producent i Gigondas.
Læs mere

Nittnaus Chardonnay Selection


Østrig, Burgenland
Producent: Nittnaus
Type: Hvidvin

Årgang 2019 har fået GULD på Berliner Trophy
Topkvalitet fra Familien Nittnaus i Burgenland.
Læs mere

Nittnaus Grüner Veltliner


Østrig, Burgenland
Producent: Nittnaus
Type: Hvidvin

Årgang 2019 har fået GULD på Berliner Trophy.
Anmeldelsespris.:
2 flasker 135,00.
Topkvalitet fra familien Nittnaus i Burgenland.
Læs mere

Giovanni Rosso Barolo La Serra


Italien, Barolo, Piemonte
Producent: Giovanni Rosso
Type: Rødvin

Årgang 2015 har fået 5 stjerner hos Ekstra Bladet / Din Vinguide og anført til 399,95 år. flaske.  
Årgang 2015 har 94 point og CELLAR SELECTION hos Wine Enthusiast.
Stor Barolo fra Cru marken La Serra i Serralunga.
Læs mere

Everyday Wine Red Bag in Box


Spanien
Producent: Hammeken Cellars
Type: Rødvin

GODT KØB og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 14/2 2020 ud fra tilbudsprisen på 99,95.
Strålende hverdagsvin lavet på druer fra over 30 år gamle Bush Vine vinstokke.
Læs mere

Romagnoli Caravaggio Rosso


Italien, Emilia
Producent: Romagnoli
Type: Rødvin

ÅRGANG 2017:
GODT KØB og 5 stjerner hos Ekstra Bladet den 7. februar 2020 ud fra tilbudsprisen 99,95
2 ud af 3 Glas i Gambero Rosso
Berliner Gold
99 point (maximum) hos Luca Maroni
Platinium og 97 ud af 100 point hos Decanter  

ÅRGANG 2016:
99 point (maximum) hos Luca Maroni, som skriver "Chapeau to the best red wine of Italy"
Fremragende norditaliensk rødvin med suveræne anmeldelser.
Læs mere

Barbanera Ser Passo


Italien, Toscana
Producent: Barbanera
Type: Rødvin

Årgang 2018:
98 ud af 99 point hos Luca Maroni  

Årgang 2017:
98 point hos Luca Maroni og sølvmedalje hos Mondus Vini.
Super Toscaner som er delvist modnet på nye amerikanske barriques.
Læs mere

Nugan Drover’s Hut Chardonnay Single Vineyard


Australien, Riverina
Producent: Nugan Estate
Type: Hvidvin

Årgang 2015 har 5 stjerner og GODT KØB hos Ekstra Bladet.
Suveræn Single Vineyard.
Læs mere
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Gobi Vin | Abildager 11 | 2605 Brøndby | Tlf.: 23454150